Добре дошли на сайта на

ГПНЕ "Гьоте" -  град
Бургас!

  

 Гаранция за успех

Престиж 

Новаторски дух 

Елитност

  

Гимназия "Гьоте"

-най-добрата инвестиция за успех в

Обединена Европа чрез възпитание в:

 
- инициативност - работа в екип
- отговорност - самостоятелност
- самокритичност - гъвкавост
- компетентност - комуникативност

 

 

 
 
img_0360.jpg

Новини


Втора национална конференция за достъп на младите хора до култура

     ГПНЕ "Гьоте" се завърна с грамота от Втората национална конференция за достъп на младите хора до култура провела се на 12 август  2014г. Сред организаторите на събитието са Българската асоциация на работодателите в областта на културата (БАРОК), съвместно с Министерството на културата, Министерството на образованието и науката и Граждански институт. Поводът на конференцията е Международният ден на младежта. Той се отбелязва в България от  2007 година.

„Измина една година от нашата първа конференция. Появиха се практики и инициативи за достъп на младите хора, като участници и консуматори на културата. И двете са важни. В тази година се присъединиха над 60 общини“, заяви Анастас Попдимитров, председател на БАРОК. Той допълни, че всеки опит за ангажиране на младите хора, ще бъде подкрепен от асоциацията.

 


Списъци на осмокласниците по класове

 

  Вижте разпределението на новоприетите ученици по класове.

 

 


Нов успех на наш ученик

  Честито на Атанас Александров, гордеем се с неговия успех! Първият ученик от ГПНЕ Гьоте, приет за студент в най-стария и престижен университет в Германия! Пожелаваме на всички да имат неговата амбиция и работливост! Успехите идват после!