гр. Бургас, ж-к "Зорница", тел.:  86-29-46, e-mail:  goethe.burgas@gmail.com

 

ПГПНЕ "Гьоте"град Бургас

  

 Гаранция за успех Престиж Новаторски дух Елитност

 

 

 

 


Откриване на учебната година

   На 15.09 в ПГПНЕ "Гьоте", Бургас тържествено беше отбелязано началото на новата 2016 - 2017 учебна година. Сърдечно бяха посрещнати и тържествено въведени в училище най-младите възпитаници на Гимназията, випуск осми клас. Приветствия  и хубави пожелания към всички ученици и учители отправиха г-жа Н.Радева, директор на ПГПНЕ и г-жа С.Бубалова - зам.директор.  Приветствия и поздравления за празника бяха получени  от кмета на община Бургас - г-н Димитър Николов, от Сдружение "Социален център Бургас" и още много приятели и партньори на ПГПНЕ.
Празникът завърши с традиционно българско хоро.
DSC07479 DSC07477
 

Ученици от ГПНЕ „Гьоте“ взеха участие в обмен с германски младежи след спечелена първа награда в европейски конкурс

  В периодът 3.07-9.07. 2016 ученици от  ГПНЕ „Гьоте“  участваха в обмен с ученици от Бонхьофергимназия в Щутгарт. Той се осъществи след като отборът на Немската спечели първо място през април в състезанието за ЕС, в което участваха младежи от Германия и няколко източноевропейски страни.

 След сърдечното посрещане на българите, домакините бяха организирали екскурзия до известното университетско градче Тюбинген. Учениците от немската гимназия сами бяха подготвили презентации за забележителностите на града,  като по този начин  поднесоха историческата информация по приятен и достъпен начин.

продължава>
 


Статистика за годишния успех 2015/2016 учебна година

Вижте статистиката за годишния успех ПНЕ "Гьоте" по предмети и по класове:

- статистика 1 част

- статистика 2 част

 


Учебници

 Списък на учебниците, по които ще се води обучението през 2016/2017г.