Добре дошли на сайта на

ГПНЕ "Гьоте" -  град
Бургас!

  

 Гаранция за успех

Престиж 

Новаторски дух 

Елитност

  

Гимназия "Гьоте"

-най-добрата инвестиция за успех в

Обединена Европа чрез възпитание в:

 
- инициативност - работа в екип
- отговорност - самостоятелност
- самокритичност - гъвкавост
- компетентност - комуникативност

 

 

 
 
img_0334.jpg

Новини

 


 

Програма за обучение в САЩ

Програма "Образование в САЩ" за ученици от 8, 9, 10, 11 и 12 клас.

 


Благотворителен базар

  Благотворителен "Сладък базар" се проведе на 19.09.2014г в ГПНЕ "Гьоте". Инициативата да участваме в националната дарителска кампания за подпомагане на деца, пострадали от наводненията по този начин, беше на ученици от 11 клас.

  Благодарение на съпричасността и милосърдието на децата и добрата организация на мероприятието, за часове бяха събрани 917лв. За пореден път учениците проявиха състрадателност и активна гражданска позиция. Браво!

Снимки от събитието вижте в нашата галерия.

 

 


Презентация "Стипендия Кроношпан"

 Фондация Кроношпан е насочена към развитие на социалните проекти на Кроношпан-световен лидер в производството на дървени частици. Дейността на Фондацията е фокусирана в две направления: опазване на околната среда и образование. Един от проектите й в сферата на образованието е "Кроношпан Стипендията", чрез която се предоставя възможност на млади хора да учат в Babson College. На 25.09.2014г. от 13:15часа в актовата зала на Английска езикова гимназия "Гео Милев"- Бургас ще се презентира  в детайли Babson College, курса на обучение и предлаганата стипендия. Поканени са ученици от 11 и 12 клас.