Училищното ръководство при ГПНЕ "Гьоте" пожелава на всички  ученици, колеги и родители весели Коледни и Новогодишни празници,   здрава и успешна Нова година!

r-1024-768-kakvo-e-koleda-bez-elha1

 

Добре дошли на сайта на

ГПНЕ "Гьоте" -  град
Бургас!

  

 Гаранция за успех

Престиж 

Новаторски дух 

Елитност

  

Гимназия "Гьоте"

-най-добрата инвестиция за успех в

Обединена Европа чрез възпитание в:

 
- инициативност - работа в екип
- отговорност - самостоятелност
- самокритичност - гъвкавост
- компетентност - комуникативност

 

 

 
 
img_0342.jpg

Зов за помощ

 

save anna maria  Да бъдем хора, да бъдем добри, да помогнем на нашата Анна – Мария Гепова, ученичка в ГПНЕ „Гьоте”!

 

    Анна-Мария се нуждае от около 30 000 евро за присаждане на стволови клетки, финален етап от нейното лечение. Призоваваме всички, родители, бивши и настоящи ученици, учители от ГПНЕ да дадем шанс на едно 14 годишно момиче да продължи живота си пълноценно.

anna mariya Банковата й сметка е:

BG 45 UNCR 7000 1521 2238 76 / UNCRBGSF

Anna Maria Radostinova Gepova

Новини

 


Честито!

    Ръководството на гимназията поздравява Георги Константинов Костадинов от  X „б“ клас, когото Българската федерация плувни спортове удостои със званието „Кандидат майстор на спорта“.

Пожелаваме му здраве и постигане на високи върхове в плувния спорт.

 


Немската търси талант

    На 26 ноември, в ГПНЕ“Гьоте“ се проведе първото издание на кастинга: „Немската търси талант“. В първия тур на кастинга се състезаваха 25 участника от VIII дo XI kлас - в музикални, танцови и сценични изкуства. Жури в състав: Зорница Михалева, Яна Василева, Мартин Стефанов, Йоана Танева (абитуриенти с престижни награди от национални и международни конкурси) и Мария Каравасилева -учител по музика, имаше не леката задача да  класира участниците за втори тур, тъй като нивото на участниците беше изключително високо!

   Предстоят  втори  и трети тур, които ще се проведат пред публика и ще съвпаднат с Коледния и благотворителния концерт “Обич за всички“, където ще се обявят  официалните резултати и ще се връчат грамотите и отличията. Вижте снимки в нашата галерия.

 


Коледна работилница

   В деня на христианското семейство, 21 ноември, ГПНЕ „Гьоте“ отново беше домакин на инициативата творческа работилница. Ученици от гимназията, съвместно с хора с увреждания и жени с умствена изостаналост изработиха чудесни коледни декорации, картички и играчки. Те ще бъдат изложени на благотворителен коледен базар, а средствата ще бъдат дарени.

Инициативата е част от мероприятията, посветени на изграждането на култура и толерантност към различията и към хората в неравностойно положение. Вижте снимки от събитието в нашата галерия.