Добре дошли на сайта на

ГПНЕ "Гьоте" -  град
Бургас!

  

 Гаранция за успех

Престиж 

Новаторски дух 

Елитност

  

Гимназия "Гьоте"

-най-добрата инвестиция за успех в

Обединена Европа чрез възпитание в:

 
- инициативност - работа в екип
- отговорност - самостоятелност
- самокритичност - гъвкавост
- компетентност - комуникативност

 

 

 
 
p4260079.jpg

Новини


Дарителска кампания

 

   По инициатива на ученици от 11г клас на ГПНЕ "Гьоте" на 19.09.2014г. ще се проведе благотворителен "Сладък базар" в подкрепа на националната дарителска кампания за набиране на средства за подпомагане на деца в наводнените райони на България.   

  Всички желаещи да участват могат да приготвят домашни лакомства и да се включат в базара, който ще се проведе в петък на първия етаж в голямото междучасие,а  желаещите да дарят само средства да ги предадат на отговорниците по класове.

 

"Да върнем вярата в доброто"

 Скъпи ученици, уважаеми родители,

колективът на ГПНЕ "Гьоте" се присъединява към националната дарителска кампания под мотото: "Да върнем вярата в доброто". Нека всеки според своите възможности се включи в инициативата. Призоваваме родителските тройки на класовете в гимназията да се включат в организацията на дарителската акция.

 


Втора национална конференция за достъп на младите хора до култура

     ГПНЕ "Гьоте" се завърна с грамота от Втората национална конференция за достъп на младите хора до култура провела се на 12 август  2014г. Сред организаторите на събитието са Българската асоциация на работодателите в областта на културата (БАРОК), съвместно с Министерството на културата, Министерството на образованието и науката и Граждански институт. Поводът на конференцията е Международният ден на младежта. Той се отбелязва в България от  2007 година.

„Измина една година от нашата първа конференция. Появиха се практики и инициативи за достъп на младите хора, като участници и консуматори на културата. И двете са важни. В тази година се присъединиха над 60 общини“, заяви Анастас Попдимитров, председател на БАРОК. Той допълни, че всеки опит за ангажиране на младите хора, ще бъде подкрепен от асоциацията.